Реєстрація платником ПДВ Реєстрація платником ПДВ хоч і не найскладніша процедура, але похмуритися все ж таки потрібно. Тому ми пропонуємо Вам свої послуги з реєстрації платником ПДВ. Реєстрація платників ПДВ регулюється Положенням про реєстрацію платників податку на додану вартість. ПДВ – це податок, що стягується з підприємств, на суму приросту вартості на даному підприємстві, що обчислюється у вигляді різниці між виручкою від реалізації товарів та послуг та сумою на сировину, матеріали, напівфабрикати, отримані від інших виробників. Сутність ПДВ у тому, що він є частиною створеної вартості, яку стягують із покупців усіх видів товарів та послуг. Платники ПДВ: юридичні та фізичні особи, здійснюють від свого імені виробничу чи іншу підприємницьку діяльність на території України залежно від форм власності. Реєстрація осіб платниками ПДВ проводиться шляхом внесення записів до Реєстру з формуванням за кожним таким записом окремого ідентифікатора. Для реєстрації платником ПДВ потрібно подати заяву за формою №1-ПДВ, до органів ДФС за місцем проживання або місцезнаходження юридичної особи.

Вартість послуг реєстрації платником ПДВ у нашій компанії – 1000 грн.

Терміни виконання наших послуг становлять 5 робочих днів з моменту надання всіх необхідних документів.

До наших послуг відноситься:

  1. в) 7 відсотків (Детальніше описано у ст. 193 ПКУ). Вибравши наші послуги, ви в найкоротші терміни та за прийнятну ціну зареєструєтесь платником ПДВ. Наша компанія надає лише якісні послуги, та прислухається до кожного побажання своїх клієнтів. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!
    Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua