Збільшення розміру статутного капіталу під ключ проводять у кількох випадках: компанія хоче отримати кредит у банку;

  • нестача оборотних коштів;
  • ліцензійні умови.
  • Збільшення розміру статутного капіталу. Більш детально

    У першому випадку – статутний капітал виступає як гарант для кредиторів. Зверніть увагу, що він має бути вже сформований. Розмір сформованого статутного капіталу це один із критеріїв, за яким банківська установа може судити про фінансову стабільність позичальника та його платоспроможність. У другому випадку це робиться для підвищення довіри з боку партнерів. Оскільки ТОВ (далі – Суспільство) несе відповідальність лише у межах статутного капіталу (ст. 96 ЦКУ). звідси випливає, що розмір сформованого статутного капіталу підприємства, тим більше довіри до неї. У третьому випадку – серйозних замовників цікавлять гарантії. Розмір сформованого статутного капіталу – це запорука надійності та одна з конкурентних переваг. У четвертому випадку – кошти. внесені до статутного капіталу можуть використовуватися для будь-яких фінансових потреб компанії. Це ресурси компанії, створені задля її діяльності. До речі, внески до статутного капіталу не оподатковуються. У п’ятому випадку – для реєстрації фінансової установи в НацКомФінПослугах з подальшою видачею свідоцтва та отримання ліцензії. Мінімальний розмір статутного капіталу різних фінансових установ коливається від 200 тис. грн. до 120 млн. грн.

    Збільшення розміру статутного капіталу. Ціна: 1400 грн.

    Можливий як готівковий, так і безготівковий розрахунок. Термін виконання послуги: 2 робочих дні Для реєстрації зміни статутного капіталу підприємства та інших змін статутних документів необхідно надати нам такі документи:

    • Стара редакція Статуту та зміни до нього (якщо є);

    Після реєстрації зміни статутного капіталу підприємства та інших змін статутних документів Ви отримуєте:

    • Протокол про зміну розміру статутного капіталу;
    • < em>Статут у новій редакції;
    • Витяг (витяг)

    Збільшення розміру статутного капіталу можна провести декількома способами:< /h3> Спосіб 1. Внески засновників. Це найзручніший спосіб. Якщо власників кілька, то кожен вносить свою частину пропорційно долі у Товаристві. Спосіб 2. Активи підприємства. Матеріальні засоби, якими володіє Товариство, передаються як внесок до статутного капіталу. При цьому, частки власників компанії не змінюються і залишаються у такому ж процентному співвідношенні. Збільшується лише їхня вартість. Спосіб 3. Внесок третьої особи. Новий власник компанії робить внесок у статутний капітал і тим самим збільшує його розмір. При цьому частки інших засновників буде зменшено.

    Наші послуги.

    Одночасно зі зміною розміру статутного капіталу можна провести й інші зміни на підприємстві. Це може бути: зміна директора, < a style="color: #3366ff;" href="https://www.viktoria-group.com". strong>ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

    Юридична компанія “ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП” < /strong>Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua