Юридична особа, яка займається оптовим продажем товарів. Оптимальна система оподаткування. У сфері товарного обороту важлива роль відведена торгівлі, яка внаслідок особливого становища в системі руху товару сприяє розвитку як підприємств сфери виробництва, так і роздрібної торгівлі. Виконуючи функції організатора руху товарів по каналах розподілу та маючи можливості накопичення та переміщення значного обсягу товарів та сировини, оптова торгівля забезпечує збалансованість та розвиток внутрішнього ринку, набуває здатності активно впливати на регіональні та галузеві ринки, а також є фактором структурних змін в економіці країни. Оптова торгівля є частиною внутрішньої торгівлі, яка охоплює продаж товарів як великими, і малими партіями з метою їх перепродажу чи виробничого споживання. Вона здійснюється за цінами, які нижчі від роздрібних цін, але вони повинні забезпечувати нормально працюючому промисловому та торговому підприємству відшкодування видатків, внесення платежів до бюджету, створення фондів економічного стимулювання та формування прибутку. Даний вид торгівлі стимулює збут товарів, формує їх асортимент та забезпечує транспортування. Найбільш впливовими оптовими торговими структурами є великі торгові підприємства, торгові будинки, дистриб’юторські фірми тощо. Раціонально організована торгівельна діяльність сприяє оптимізації виробничої та комерційної діяльності, розширенню її масштабів, підвищенню ефективності на основі комплексних ринкових досліджень, вивчення факторів ризику по всій їхній сукупності, достовірного прогнозування майбутнього із досить чіткими орієнтирами бажаного комерційного успіху. Тим самим зазначена галузь створює необхідну комерційну інформацію для надання відповідних послуг усім учасникам ринкового обороту, які потребують управління власними ринковими сегментами по всьому ланцюгу відтворювального процесу. Незважаючи на динамічність розвитку сфери оптової торгівлі в Україні, їй притаманні певні проблеми, однією з яких є недосконалість податкового законодавства, нормативно-правової бази, які створюють передумови для збільшення кількості економічних злочинів та правопорушень, заниження бази оподаткування оптових підприємств та ін. Юридична особа, яка займається оптовим продажем товарів. Оптимальна система оподаткування – предмет розгляду у статті.

Юридична особа, яка займається оптовим продажем товарів. Оптимальна система оподаткування

1 Поява низки об’єктивно необхідних технологічних і торгових процесів між сферами виробництва та споживання зумовила виникнення та розвиток цілісних господарських систем, що свідчить про економічну доцільність такого виду комерційної діяльності, як оптова торгівля (оптовий продаж товарів). Однією з основних функцій оптової торгівлі є формування та стабілізація балансової рівноваги товарів та грошей в обороті, ринкового попиту та пропозиції, ціннісно-натуральних структур, що у свою чергу створює оптимальну модель функціонування товарно-грошового кругообігу.

Юридична особа, яка займається оптовим продажем товарів. Оптимальна система оподаткування. Види систем оподаткування

Юридична особа, яка займається оптовим продажем товарів 3 Таким чином, оптимальною системою оподаткування, обліку та звітності для юридичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються оптовим продажем товарів, є спрощена система оподаткування, якщо вони відповідають вищезазначеним критеріям. За професійною консультацією з питань оподаткування Вашої діяльності звертайтесь до юридичної компанії.

Вартість надання послуги — 500 грн

Нам довіряють як українські, так і закордонні компанії.

Реєстрація ТОВ та надання юридичної адреси в Шевченківському районі за акційною ціною — 2000 грн!!

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 веб-сайт: https://www. viktoria-group.com.ua