Економічна ситуація в Україні залишається вкрай нестабільною. У зв’язку з цим малий та середній бізнес постійно, в режимі 24/7, готовий до прийняття рішень. Одне з яких – Зміна видів економічної діяльності (КВЕД). Цю послугу регулярно замовляють практично всі підприємства. Одні – виходять на новий рівень. Таким чином, компанії впроваджують інноваційні напрямки в бізнесі, створюють нові види продукції або послуг. Інші – розширюють чи доповнюють існуючу гаму товарів. Треті – підлаштовуються під нові умови довкілля та перепрофілюють основні напрямки бізнесу. Ринок постійно змінюється. З’являються нові технології, приходять нові гравці. Лідери ринку йдуть, на їхнє місце приходять інші.

Юридична компанія “ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП” надає послугу Зміна видів економічної діяльності (КВЕД).

Наші юристи допоможуть Вам підібрати основний вид діяльності відповідно до класифікатора, підкажуть переваги та недоліки окремих видів діяльності та проведуть усі необхідні дії щодо заміни КВЕД у найкоротші терміни. Ми спеціалізуємося на наданні допомоги у проведенні всіх реєстраційних послуг, однією з яких є Зміна видів економічної діяльності (КВЕД). УВАГА: з 01.01.2012 року набув чинності новий класифікатор видів економічної діяльності, він же КВЕД ДК 009:2010! До кінця 2012 року всі існуючі підприємства та підприємці мали змінити свої види діяльності та привести у відповідність згідно з новим Класифікатором (раніше діяв КВЕД ДК 009:2005). Зміна видів економічної діяльності (КВЕД). Ціна: 1400 грн (1 робочий день); Термін виконання реєстраційних змін обчислюється з моменту передачі необхідних документів. Для реєстрації змін діяльності необхідно надати нам такі документи:

  • Довіреність;

Після реєстрації змін діяльності Ви отримуєте:

  • Нову довідку з управління статистики;

Зміна видів економічної діяльності (КВЕД)

Заміна Свідоцтва на Витяг з Єдиного державного реєстру

Ціна : 600 грн (2 робочі дні); Термін виконання послуги обчислюється з моменту передачі необхідних документів. Для заміни Свідоцтва на Витяг з Єдиного державного реєстру нам необхідно надати:

  • Довіреність

В результаті Ви отримуєте:

    < li> Витяг з Єдиного державного реєстру.

ДІЄ ЗНИЖКА В РОЗМІРІ 100 грн ПРИ КОМПЛЕКСНИХ ЗАМОВЛЕННЯХ:

  • ЗМІНИ КВЕД І ЗАМІНИ СВІДЧЕННЯ НА ВИПИСКУ
  • ЗМІНИ КВЕД у двох і більше підприємствах або ФОП!!!

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія “ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП”Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; /strong> тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua