Зміна юридичної адреси компанії може бути викликана кількома причинами. Основна – це фактичний переїзд компанії до іншого офісу. Тобто зміна реального місцезнаходження. Нюанс тільки в тому, що згідно з НКУ, нова адреса підприємства вважатиметься основною, а стара адреса — не основною. Звітність щодо ЄСВ (Додаток 4) можна буде подавати вже за основним обліком — до нової фіскальної служби протягом місяця, як тільки вони візьмуть Вашу компанію на облік. А ось звітність з податків (1 ДФ, ПДВ, прибуток) підприємство змушене буде подавати за не основним місцем, тобто в попередню податкову, до кінця поточного року. Запити та заяви, наприклад — «Запит на отримання витягу із реестру платників єдиного податку» або «Запит на отримання витягу із реестру платників ПДВ» — потрібно подавати вже за основним місцем. Перевірки може проводити той орган, у якому підприємство значиться за основним місцем.

Зміна юридичної адреси. Вартість та термін

Ціна: 1400 грн. Термін виконання послуги: 1-2 робочих дня

Для реєстрації зміни юридичної адреси необхідно надати нам такі документи:

  • Стара редакція Статуту та зміни до нього;
  • < em>Дані про нову юридичну адресу.

Після реєстрації зміни юридичної адреси Ви отримуєте:

  • Протокол про зміну місцезнаходження;
  • Статут у нової редакції;
  • Нова Виписка про державну реєстрацію;
  • Нова довідка з управління статистики;

Додаткові послуги

Також наша компанія надає послуги, пов’язані з купівлею готових компаній, державною адвоката. Професійна юридична допомога у сфері господарського, корпоративного, податкового права гарантована! ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія “ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП”Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; strong>тел.(044) 361-34-63, (067) 549-57-10email: https://www. viktoria-group.com.ua    Зміна юридичної адреси за Києву та всій Україні