Як змінити засновників ТОВ швидко? Найбільш ефективними і, найпоширенішими формами здійснення підприємницької діяльності у більшості країн світу є господарські товариства. Серед них перевага надається тим, які передбачають обмеження відповідальності своїх учасників внесками до статутного капіталу товариства, тобто товариствам з обмеженою відповідальністю (далі – ТОВ). Перевагою такої організаційно-правової форми, як ТОВ, також є можливість для фізичної особи, яка не є суб’єктом підприємництва, бути засновником товариства.

1

Підстави для зміни засновників ТОВ< /h4> 2 Як змінити засновників ТОВ швидко? Основні етапи зміни засновників ТОВ

Як поміняти засновників ТОВ швидко

Як поміняти засновників ТОВ швидко? Необхідні документи

4 Таким чином, зміна засновників ТОВ – важливий крок, який має бути зафіксований у реєстраційних документах. Виконуючи цей крок самостійно, можна припуститися значних помилок, тому краще звернутися до професіоналів, які проведуть зміну засновників ТОВ швидко. Відповідь на питання – Як поміняти засновників ТОВ швидко? – проста: звернутися до спеціалізованої юридичної компанії та не відволікатися на подібні формальності від своєї безпосередньої роботи. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email:vika.ubg@gmail.com веб-сайт: https://www. viktoria-group.com.ua

2