Зміна засновників та директори ТОВ одночасно Особливу актуальність у повсякденній практиці мають питання набуття, зміни та припинення прав засновників (учасників) товариств з обмеженою відповідальністю. Також на практиці часто виникають суперечки щодо обрання, усунення від виконання обов’язків, звільнення та поновлення на посаді керівників (директорів) та інших членів виконавчого органу господарського товариства. Складність цієї категорії суперечок зумовлюється тим, що керівник та інші члени виконавчого органу товариства не тотожні його засновникам (учасникам) і одночасно з виконанням повноважень з управління суспільством перебувають з останнім у трудових відносинах. У статті ми розглянемо як відбувається та документально оформляється зміна засновників та директора ТОВ одночасно.

Зміна засновників та директора ТОВ одночасно. Причини

1 Найбільш поширений випадок зміни засновників ТОВ – відчуження частки у статутному капіталі товариства на підставі договору купівлі-продажу. Як правило, з приходом нових власників до управління підприємством відбувається зміна директора (керівника). Незалежно від причин, зміна засновників та директора ТОВ супроводжується внесенням коригувань до установчих документів. Далі здійснюється державна реєстрація цих змін до відомостей про юридичну особу, які у ЄДР.

Зміна засновників та директора ТОВ одночасно. Порядок дій

Зміна засновників та директора ТОВ одночасно

Зміна засновників та директора ТОВ одночасно. Необхідні документи

4 Зміна засновників та директора ТОВ одночасно – досить копіткий процес, який потребує зосередженості на нюансах оформлення документів. Ви можете як самостійно подолати цей процес, так і за допомогою компетентних юристів.

Вартість надання послуги — 2000 грн

Нам довіряють як українські, так і закордонні компанії.

Реєстрація ТОВ та https://www. viktoria-group.com.ua