Зміна юридичної адреси у приватному підприємстві відповідно до законодавства України У приватному підприємництві закладено великий потенціал, який є рушійною силою для здійснення вдалих та результативних економічних реформ. Розвиток приватного підприємництва можливий лише при створенні у суспільстві та державі сприятливого середовища для його існування та прогресу. Під «сприятливим середовищем» ми розуміємо підтримку розвитку приватного підприємства на національному рівні, формування позитивного ставлення до нього у суспільстві, високий рівень підприємницької культури, а також стабільність економічної та правової системи тощо. Адже приватне підприємство займає особливе місце в економічній системі та відіграє важливу роль не тільки у підвищенні зайнятості населення, а й у забезпеченні економічної стабільності та інноваційного зростання. З проголошенням незалежності України Верховна Рада ухвалила низку життєво необхідних нормативних актів, що визначають основи функціонування та розвитку держави, загальні правові, економічні та соціальні засади провадження підприємницької діяльності (підприємництва) громадянами та юридичними особами на території України. Однак у правовому регулюванні діяльності приватних підприємств залишається пробіл. Для регулювання питань, що виникають, приватне підприємство змушене застосовувати правові норми, що стосуються інших форм господарських товариств. Ця тенденція не оминула й питання: як відбувається зміна юридичної адреси у приватному підприємстві?

Зміна юридичної адреси у приватному підприємстві.< /strong>Правова основа

1

Зміна юридичної адреси в приватному підприємстві . Підстави для зміни

На даний момент у законодавстві України не легалізовано поняття «юридична адреса» підприємства. Однак у рамках Цивільного кодексу України визначено поняття «місцезнаходження», яке є обов’язковим реквізитом будь-якої юридичної особи, у т.ч. приватного підприємства, для проходження процедури державної реєстрації підприємства та внесення відомостей до Єдиного державного реєстру.

Наші послуги

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» має багаторічний досвід і високий професіоналізмом у наданні різнопланових послуг юридичним особам та фізичним особам-підприємцям. Зміна юридичної адреси у приватному підприємстві – одна з послуг, яка на сьогоднішній день має великий попит. Вона включає:

  • кваліфіковане консультування клієнта;
  • оформлення пакету документів для проведення процедури державної реєстрації змін до відомостей про Вашу компанію;
  • реєстрацію зміни юридичної адреси приватного підприємства ;
  • внесення необхідних відомостей до органів Державної фіскальної служби та банківської установи.

Вартість виконання послуги “під ключ” – 1700 грн

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua