Ліцензія на посередництво у працевлаштуванні за кордоном

В даний час дуже багато людей виїжджає працювати за кордон. Для того, щоб можна було їх працевлаштовувати, перебуваючи тут, потрібно отримати ліцензію на посередництво у працевлаштуванні. Ця процедура регулюється Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1060 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності за посередництвом у працевлаштуванні за кордоном». Ліцензія на посередництво у працевлаштуванні там видається на необмежений термін. Ця ліцензія видається за рішенням комісії. Комісія збирається за 10 днів після надходження документів.

Документи, які необхідні для отримання ліцензії на посередництво у працевлаштуванні за кордоном:< які подаються для отримання ліцензії на працевлаштування за кордоном (у двох примірниках).

Документи під номерами 3-6 переліку зазначеного вище засвідчуються відповідно до законодавства країни, в якій їх видали та легалізуються у консульській установі України. Також документи, зроблені іноземною мовою та підпис перекладача українською, засвідчуються нотаріально.

Вартість наших послуг у сфері отримання ліцензії на посередництво у працевлаштуванні за кордоном – 6000 грн.

У вартість НЕ входять послуги нотаріуса та сплата держ. мита. Термін виконання наших послуг у цій сфері складає 10 робочих днів, з моменту надання всіх необхідних документів.. До наших послуг належать:

  • Консультація з питань отримання ліцензії.
  • Підготовка необхідного пакету документів.
  • Супровід за нотаріальних процедур.
  • < li>Подання документів до органів ліцензування.

  • Отримання всіх необхідних документів за підсумками реєстрації.

До Вашої інформації! Законодавством встановлено вимоги до одержувача ліцензії на працевлаштування за кордоном. Перш ніж подавати документи до органу ліцензування, для отримання ліцензії на туроператорську діяльність одержувач цієї ліцензії повинен переконатися, чи він відповідає вимогам, затвердженим законодавством. Кадрові вимоги. Для того, щоб отримати ліцензію, у отримувача у штаті має бути мінімум один працівник із вищою юридичною освітою (оформлений відповідно до законодавства). Якщо такого працівника немає, потрібно укласти договір про юридичне обслуговування. Організаційні вимоги.

  • Діяльність повинна проводитися в нежитловому приміщенні.
  • Біля входу має бути розміщена інформація про найменування ліцензіата та режим роботи.
  • У приміщенні має бути розміщена інформація про: повне найменування установи, її адресу знаходження, номери телефонів, прізвища, імена та по батькові керівників; Копія виписки з ЄДР; Перелік країн, у яких можливе працевлаштування; Інформація про рішення органу ліцензування про видачу ліцензії, якщо вона є; Умови проживання, обов’язки, вид проф. діяльності, умови роботи, характер майбутньої роботи та інша інформація щодо майбутнього працевлаштування; номер телефону органу ліцензування; Законодавчі акти, якими регулюється діяльність у сфері працевлаштування за кордоном; Книга скарг та пропозицій; Місце провидіння донної діяльності має бути обладнане всією необхідною організаційною технікою та засобами зв’язку.
  • У разі закриття приміщення, ліцензіат зобов’язаний у місячний рядок повідомити про це орган ліцензування, із зазначенням підстав та строків закриття. Також він повинен вказати на своєму веб-сайті та при вході в приміщення оголошення з телефоном для довідок та нову адресу (у разі продовження діяльності).

Також ліцензіат зобов’язаний:

  • Зберігати всі документи
  • Мати власний веб-сайт
  • Проводити діяльність за посередництвом працевлаштування за кордон лише в межах договору
  • Укладати договори з клієнтами про надання послуг. Зверніть увагу – до укладення такого договору необхідно надавати інформацію про майбутню роботу
  • Своєчасно подавати потрібні відомості до відповідних органів
  • Забезпечувати конфіденційність інформації та даних тощо.
  • ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

    Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 веб-сайт: https://www. viktoria-group.com.ua