Прискорена реєстрація торгової марки «Споживачі не завжди люди кмітливі. Якщо ви не скажете їм точно, що робити і у що вірити, і не підкидатимете їм все нові й нові причини купувати вашу марку, вони переключаться на іншого виробника – того, хто все це розповість».

Серджіо Займан

У сучасних умовах діяльність з надання послуг, реалізації продукції неможливо уявити без використання торгових марок, які дають можливість відокремити продукцію одних суб’єктів господарювання з інших. Торгова марка є одним із найпоширеніших об’єктів права інтелектуальної власності, що використовуються у сфері господарської діяльності. Основною метою використання торгових марок є індивідуалізація товарів та послуг суб’єктів господарювання. Однак у сьогоднішніх умовах можна побачити чимало торгових марок, які дуже схожі зовні та використовуються для позначення тотожних категорій товарів, хоча при цьому належать різним суб’єктам господарювання. Такі збіги можуть бути як випадковими, так і навмисними, коли недобросовісні правовласники намагаються, використовуючи вже відомі торгові марки, збільшити попит на свою продукцію або послуги. У зв’язку з цим велике значення має своєчасне та належне посвідчення сумлінним власником торгової марки прав на неї. Прискорена реєстрація торгової марки є предметом розгляду в нашій статті.

Прискорена реєстрація торгової марки. Правова регламентація

1 2

Прискорена реєстрація торгової марки . Види процедури реєстрації. Алгоритм дій

3

Алгоритм дій для реєстрації торгової марки

Прискорена реєстрація торгової марки 5 У сучасному світі підвищується значення торгових марок, що пов’язано, насамперед, із боротьбою споживачів, що у умовах ринкової конкурентного середовища. Товари та послуги великих та малих брендів індивідуалізуються за допомогою торгових марок. В Україні процедуру придбання правової охорони торговими марками визначено у Законі України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг» і ми її поетапно розглянули. На сьогоднішній день існує можливість прискорити цю процедуру, скориставшись послугою Прискорена реєстрація торгової марки, яку надають юридичні фірми. Звертайтесь!

Наші послуги

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» протягом семи років надає якісні послуги у сфері господарського, корпоративного права та права інтелектуальної власності по всій Україні. Ми надамо грамотне консультування щодо процедури реєстрації торгової марки та проведемо її прискорену реєстрацію. Спеціалісти нашої компанії відрізняються високим професіоналізмом та гарантують високу швидкість роботи.

Вартість надання послуги — 3500 грн

Нам довіряють як українські, так і закордонні компанії.

Реєстрація ТОВ та https://www. viktoria-group.com.ua