Реєстрація торгової марки в Україні 1 У період глобалізації економіки та постіндустріальних перетворень розвинених країн відбувається загострення конкурентної боротьби, в якій знаки для товарів і послуг (торговельні марки) набувають особливої ​​економічної цінності. Наразі торгові марки є дуже важливим стратегічним активом будь-якої держави, що створює передумови для успішного розвитку країни, розширення міжнародних торговельно-економічних відносин, використання інтелектуального потенціалу в інноваційному процесі. Розуміючи переваги, які забезпечує реєстрація знака для товарів та послуг, значну увагу цьому питанню приділяють усі підприємства (суб’єкти підприємницької діяльності). Використання знаків для товарів та послуг дозволяє збільшити споживчий попит та досягти значного прибутку, а також формує позитивну ділову репутацію на конкретному ринку товарів чи послуг, що забезпечує розвиток здорового конкурентного середовища. У статті ми розглянемо, як відбувається реєстрація торгової марки.

Реєстрація торгової марки. Правова основа. Поняття «торгівельна марка»

2 3 Свою сучасну функцію товарні знаки отримали у ХІХ столітті, коли почалося їх широке практичне використання, що відбилося у Паризькій конвенції про охорону промислової власності, підписаної 1883 року. В оригінальному тексті Конвенції використовується термін “фабрична марка”. Саме у ХІХ столітті почали вживати і термін “торговельні марки” (або товарні знаки, знаки для товарів та послуг). 4

Реєстрація торгової марки< /strong>. Порядок

Реєстрація торгової марки в Україні 6 На сьогоднішній день торгова марка – це необхідний та важливий елемент товарообміну, своєрідний правовий інструмент, який певним чином регулює товарообіг. Реєстрація торгової марки – тривалий і відповідальний процес, який на практиці триває 12-16 місяців, а в деяких випадках і довше. Щоб полегшити завдання реєстрації ТМ і зробити це в максимально стислий термін, звертайтеся за допомогою до юридичної компанії.

Наші послуги

Спеціалісти юридичної компанії «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» допоможуть Вам зареєструвати торгову марку. Ми надаємо:

  • грамотну консультацію щодо процедури реєстрації ТМ та можливих нюансів;
  • допомога у підборі класів з Міжнародного класифікатора товарів та послуг (МКТУ), в яких необхідно реєструвати ТМ;
  • підготовку заявки на реєстрацію ТМ;
  • реєстрацію ТМ за прискореною процедурою;
  • здійснення інших реєстраційних дій щодо ТМ.

Вартість надання послуги — 1500 грн.

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» працює з 2011 року. За сім років роботи на всеукраїнському ринку компанія набула репутації надійного партнера. Ми здобули довіру тисяч клієнтів. У нашому штаті працюють досвідчені юристи, яких вирізняє досконале знання законодавства та високий рівень інтелекту. Нам довіряють як українські, так і зарубіжні компанії.

Реєстрація ТОВ та https://www. viktoria-group.com.ua