Реєстрація благодійного фонду У сьогоднішніх умовах благодійна діяльність визнається фактором, здатним підтримати кожного, хто сподівається на краще майбутнє. Це дозволяє проявити себе (публічно чи анонімно) творцем добрих справ. Гарантує психологічну підтримку тим, хто зазнає впливу негативних явищ, що відбуваються в суспільстві. І найголовніше, забезпечує елементарними природними потребами багатьох людей. Також важливим фактором, що свідчить на користь благодійної діяльності, є вкрай низький рівень життя переважної більшості громадян України, зокрема осіб з інвалідністю, пенсіонерів, багатодітних сімей, одиноких матерів, осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Адже благодійність – це не лише допомога сиротам чи пожертвування на операцію, а й внесок у майбутнє країни: його здоров’я, культуру, освіту тощо. Йдеться про своєрідне інвестування в інтелектуально-духовний потенціал країни загалом. Тому створення та реєстрація благодійного фонду – важлива та актуальна тема для розгляду.

Реєстрація благодійного фонду. Поняття «благодійний фонд»

1 Реєстрація благодійного фонду На даному етапі вітчизняний ринок благодійних послуг зміцнюється змістовно: збільшується частка «нової філантропії», яка орієнтована на раціональне використання благодійних ресурсів у контексті створення та підтримки людського капіталу та громадських ініціатив. Створення благодійних фондів дедалі більше поширюється у нашій державі, проте зареєструвати такий фонд самостійно не дуже просто. Тому варто звертатися за допомогою до висококваліфікованих спеціалістів – найдосвідченіших юристів у сфері реєстрації, перереєстрації, ліквідації юридичних та фізичних осіб підприємців. Це дасть Вам можливість зареєструвати благодійний фонд чи будь-яку іншу організацію, в рекордно стислий термін з мінімальними витратами. Реєстрація благодійного фонду – майбутнє нашого суспільства.

Наші послуги

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» на високому рівні надасть усі необхідні послуги зі створення та реєстрації благодійного фонду:

  • вибір сфери діяльності;
  • підготовка установчих документів;
  • надання надійної юридичної адреси з поштово-секретарським обслуговуванням у бажаному районі Києва;
  • реєстрація благодійного фонду відповідно до законодавства України;
  • постановка на облік у державних органах;
  • отримання статусу неприбуткової організації;

Вартість реєстрації благодійного фонду «під ключ» — 1200 грн ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

< tbody>

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 e-mail: https://www.viktoria-group.com.ua

Реєстрація благодійного фонду в Україні