Суспільство набуває прав юридичної особи з дня її державної реєстрації. Державна Рреєстрація ТОВ у Києві та по всій Україні проводиться у порядку, встановленому Законом України про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Товариство з обмеженою відповідальністю – це одна з найпоширеніших організаційно-правових форм. Товариством з обмеженою відповідальністю (ТОВ) визнається суспільство, яке має статутний капітал, поділений на частки, розмір яких визначається установчими документами. Максимальна кількість учасників товариства з обмеженою відповідальністю може сягати 100 осіб. Учасники товариства несуть відповідальність у межах їхніх вкладів.

реєстрація ооо в Києві та по всій Україні

Порядок. Реєстрація ТОВ у Києві та по всій Україні

1. Вибрати найменування. Яке відрізняється від найменування інших юридичних осіб, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичок-підприємців та громадських формувань; 2. Визначити кількість засновників Товариства та співвідношення їх часток у статутному капіталі. Згідно з чинним законодавством України, засновниками ТОВ можуть бути: громадяни України, іноземні громадяни та особи без громадянства, які мають повну громадянську правоздатність і дієздатність;

  • юридичні особи, засновані в Україні та в інших країнах;
  • громадяни України;
  • іноземні громадяни та особи без громадянства. 3. Для реєстрації ТОВ необхідно вибрати юридичну адресу. Це може бути місце реєстрації (прописки) одного із засновників або нежитлове приміщення орендоване згідно з договором. Також – приміщення, що знаходиться у приватній власності, у засновника, що підтверджується договором або свідоцтвом про право власності. 4. Формування статутного капіталу для Товариства з обмеженою відповідальністю є невід’ємною частиною створення ТОВ. Вкладом у статутний капітал господарського товариства можуть бути гроші, цінні папери, інші речі, майнові або інші права, що відчужуються, що мають грошову оцінку, якщо інше не встановлено законом. Статутний капітал товариства з обмеженою відповідальністю підлягає сплаті учасниками товариства до закінчення першого року з дня державної реєстрації товариства. З 2011 року обмеження щодо розміру статутного капіталу ТОВ скасовано. 5. Вибрати види економічної діяльності для ТОВ можна за Класифікатором видів економічної діяльності (КВЕД), який набув чинності з 1 січня 2012 року. Крім вищезгаданих пунктів, з якими необхідно визначитися, також необхідно вибрати оптимальну систему оподаткування Товариства.

    Процедура. Реєстрація ТОВ у Києві та по всій Україні складається з наступних етапів:< /strong>

    – підготовка статуту, протоколу та інших документів, необхідних для проведення державної реєстрації Товариства; – Подання пакета документів державному реєстратору; – Державна реєстрація; – Постановка на облік у відповідному управлінні статистики; – постановка на облік у відповідному органі Державної фіскальної служби, як платника податків та зборів та як платника єдиного соціального внеску; – Отримання статусу платника єдиного податку, податку на додану вартість (при необхідності); – Виготовлення друку; – Відкриття рахунку у банку.

    Реєстрація ТОВ у Києві та по всій Україні. Додаткова інформація

    Варто замислитись про адресу реєстрації підприємства. Ви можете зареєструвати компанію за пропискою засновника або директора, а також за фактичним місцезнаходження компанії. Якщо ж Ви бажаєте придбати якісна юридична адреса, то радимо звертатися тільки до , , , , , , , , , ,