Ви вирішили стати приватним підприємцем та самостійно впливати на свій дохід та своє майбутнє – з чого почати? Реєстрація ФОП (СПД, ФОП) у Києві

Загальна інформація

СПД може бути як фізична особа підприємець (так званий ФОП), так і юридична особа, які здійснюють господарську діяльність в Україні. ФОП відповідальний за всіма своїми боргами всім своїм особистим майном. Така форма господарської діяльності найкраще підійде для осіб, які мають намір надавати послуги, виконувати роботи, продавати товари в основному населенню чи підприємцям. Значним плюсом ФОП є те, що їм дозволено, крім безготівкових, здійснювати розрахунки готівкою. Щоб зареєструватися як ФОП, спочатку потрібно визначиться з напрямами вашої діяльності. Вибрати види можна за заява, встановленої форми (форма №10).

Якщо у Вас є зайвий вільний час, терпіння і ви готові до зустрічі з бюрократією, від якої нам, на жаль, нікуди не подітися, тоді дійте, реєструйтесь підприємцем.

Допомога юристів

Але є ще один спосіб. Щоб уникнути особистої зустрічі з бюрократичною системою реєстрації, для економії Вашого часу та нервів, можна піти іншим шляхом, тобто звернутися до нас. Ми, «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП», це досвідчені, доброзичливі (що в наш час рідкість), юристи-професіонали, які з радістю зроблять усю роботу за Вас. Ця послуга хоч і платна, проте Вам не потрібно ні про що турбуватися, ні про правильність заповнення заяви, ні про вибір видів діяльності, ні про години прийому державним реєстратором тощо. До того ж, ми підкажемо та проконсультуємо Вас у сфері оподаткування та подання звітності. У разі проведення реєстрації ФОП представником за довіреністю, наш представник подає реєстратору заяву встановленої форми, довіреність та свій паспорт, ІПН. А Ви отримуєте готовий пакет усіх документів, який підтверджує Вашу реєстрацію ФОП та те, що Ви стоїте на обліку як платник податків та зборів. Допомога нашим Клієнтам – це задоволення для нас та потрібний результат для Вас. Фіз. особа підприємець (ФОП) має право працювати самостійно, або використати роботу найманих співробітників. Ще однією перевагою є досить проста звітність, особливо якщо використовується спрощена система оподаткування (тобто єдиний податок). Реєстрація ФОП здійснюється за місцем проживання (прописки) фіз. особи. Потрібно мати на увазі, що діяльність ФОП може вестись по всій території України.

Покроковий план. Реєстрація ФОП (СПД, ФОП) у Києві

Реєстрація ФОП (СПД, ФОП) у Києвіціною реєстрації під ключ.