Один із варіантів відкриття юридичної особи – Реєстрація ПП (Приватного підприємства). Максимальна кількість власників можлива від одного до ста. Розмір статутного капіталу обмежений. Найголовнішою перевагою Приватного підприємства є те, що власники не відповідають своїм майном за зобов’язаннями підприємства, як і в Товаристві з обмеженою відповідальністю. Також варто відзначити слабке законодавче регулювання його діяльності. Що значно розширює можливості засновників, дозволяючи внести до статуту підприємства все, що вони вважають за необхідне. Наприклад, можна прописати можливість вийти зі складу власників, тільки попередньо повідомивши про це інших за 12 місяців до бажаної дати виходу.

Реєстрація ПП (Приватного підприємства). Ціна «під ключ» – 1399 грн.

У вартість включено: комплекс послуг з реєстрації ПП, всі державні платежі, супровід відкриття банківського рахунку, виготовлення печатки; Термін виконання послуги: 5-7 робочих днів, з моменту надання пакета всіх необхідних документів та нотаріального засвідчення установчих документів. +Увімкнено: підбір системи оподаткування;

У комплекс нашої послуги Реєстрація ПП (Приватного підприємства) входить:

  • консультація щодо процесу формування статутного фонду Вашої ПП та здійснення його наповнення;
  • < li>підготовка повного пакету установчих документів (рішеннявласника про створення НП, статут та ін.);

  • супровід під час нотаріальних процедур при засвідченні підпису власника на необхідних документах;
  • надання повного пакета документів до реєстраційної служби;
  • отримання Витягу з ЄДР; управління статистики та отримання довідки про включення до ЄДРПОУ;
  • замовлення та виготовлення печатки;
  • супровід відкриття банківського рахунку.
  • постановка на облік як платник єдиного податку ( за бажанням клієнта).

* Окремо оплачуються нотаріальні послуги (підписання довіреності та нотаріальне засвідчення статуту одним засновником).

Реєстрація ПП (Приватного підприємства). Додаткова інформація

Варто замислитись про адресу реєстрації підприємства. Ви можете зареєструвати компанію за пропискою засновника або директора, а також за фактичним місцезнаходженням компанії. Якщо ж Ви бажаєте придбати якісну юридичну адресу, то радимо звертатися тільки до перевірені компанії. У разі виникнення потреби у кваліфікованій юридичній допомозі, представленні інтересів компанії в судах усіх інстанцій — звертайтеся до професіоналів .

До уваги:

Перед тим, як зареєструвати підприємство, майбутній власник бізнесу повинен визначитися з тим, яку організаційно-правову форму вибрати, яка система оподаткування буде для нього найбільш оптимальною та вигідною. Ні для кого не секрет, що це займає багато сил, часу та нервів. Ми із задоволенням допоможемо Вам, у максимально швидкі терміни та за прийнятними цінами, розпочати свій бізнес. Відповідно до чинного законодавства, приватне підприємство перестав бути господарським товариством. Воно діє на підставі приватної власності однієї чи кількох фізичних та (або) юридичних осіб. Внутрішні питання діяльності приватного підприємства майже не врегульовані законодавством. Тому вони регламентуються змістом статуту підприємства. Законодавство не передбачає вимог до статутного фонду приватного підприємства. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 e-mail: https://www.viktoria-group.com.ua     Реєстрація ПП (Приватного) Підприємства) під ключ