Для багатьох людей відкрити свою справу – свого роду мрія, на шляху до досягнення якої необхідно ознайомитися з умовним «прейскурантом» для бізнесмена-початківця у обраній ним сфері діяльності. Отже, скільки коштує відкрити свою справу в Україні?

За один крок від мрії. Скільки коштує відкрити свою справу в Україні?

Існують такі речі та ідеї, які характерні практично для всіх людей. Всі ми закохуємося, засмучуємося, прагнемо кращого. І всі ми, звісно, ​​мріємо. Мрія – це уявлення про уяву чогось доброї і приємної людини. Набагато важче досягати, реалізовувати мрію, ніж просто сидіти дома і фантазувати. Щоб реалізувати свою мрію, потрібно на якийсь час забути про мріяння, закатати рукави, всерйоз взятися за справу і добре попрацювати на шляху до успіху. І лише в тому випадку, якщо це зроблено, мрія може бути здійснена. Втім, перед цим треба правильно оцінити свої сили, щоб зробити висновок про те, чи є мрія досяжна.

Скільки коштує відкрити свою справу в Україні?

Розглянемо основні пункти витрат при відкритті своєї справи, щоб оцінити приблизну суму фінансових витрат.

  • Реєстрація бізнесу. Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 № 755-IV за проведення державної реєстрації юридичних осіб або ФОП адміністративний збір не стягується.
  • Вибір приміщення. Вибір приміщення може бути дуже цікавим, якщо у Вас немає обмежень у засобах, і Ви думаєте на перспективу. Проте найчастіше пошук виявляється досить стомлюючим, оскільки кожна копійка на рахунку, а потрібна передоплата кілька місяців наперед. Ще однією перешкодою може стати те, що варіанти не підійдуть для організації відповідної діяльності. Може знадобитися перепроектування приміщення. Це спричинить позапланові витрати. Важко об’єктивно сказати, скільки фінансових коштів буде потрібно на оренду приміщення, потрібно відштовхуватися від конкретного виду діяльності. Якщо розглядати стандартні офісні приміщення, то оренда складе в середньому від 10000-15000 грн/міс за 50-80 м залежно від району Києва .
  • < 08.2003 № 1351 «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи та послуги, які виконуються та надаються за плату установами державної санітарно-епідеміологічної служби». Середня вартість отримання висновку СЕС через посередника становить 3000-7000 грн. Набір штату співробітників.

  • Створення власного веб-сайту. Середня ціна – від 3000 грн.
  • Інші витрати (купівля необхідного обладнання, товарів, матеріалів тощо).

Залежно від конкретного виду діяльності суми значно відрізнятимуться. Для розуміння, скільки коштує відкрити свою справу в Україні, необхідно скласти докладний список витрат та передбачуваних сум. Уважно проаналізуйте всі позиції, можливо, на початковому етапі деякі витрати виявляться марною тратою грошей.

Щоб детальніше розібратися з необхідними витратами, зверніться до фахівців. Це допоможе Вам розумно підійти до питання та раціонально розпорядитися грошима.

Скільки коштує відкрити свою справу в Україні

І пам’ятайте: Успіх Вашого бізнесу не завжди залежить від розміру капіталу, необхідно лише мати мрію і наполегливість для її здійснення! ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua

IMG-16