Оренда юридичної адреси Шевченківський район – одна з найпопулярніших послуг. Консалтингова компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» надає комплексний підхід у забезпеченні юридичними адресами зі 100% підтвердженням, постійною присутністю на місці юриста та можливістю реальної оренди приміщення. Ми готові запропонувати унікальні юридичні адреси у Шевченківському районі Києва. У послугу – Оренда юридичної адреси Шевченківський район включено безкоштовну можливість проведення виїзних планових/позапланових перевірок з боку фіскальних органів та органів ліцензування. Ми запровадили спрощену процедуру пролонгації договорів для наших партнерів. До кожного клієнта ми маємо індивідуальний підхід + гнучку систему лояльності.

Оренда юридичної адреси Шевченківський район міста Києва

Наші спеціалісти в максимально стислий термін оформлять для Вас усі документи, щоб Ви змогли орендувати якісну юридичну адресу у Шевченківському районі міста Києва.

Ціна оренди юридичної адреси у Шевченківському районі міста Києва:

  • 2300 грн на рік при оплаті відразу за 12 місяців, з поштовим обслуговуванням;
  • < li>1800 грн на рік при оплаті відразу за 12 місяців, без поштового обслуговування;

Реальні фото наших офісів:

Оренда юридичної адреси Шевченківський район

реєстрації< /a>, перереєстрації, змін, ліквідації юридичних. У випадку необхідності, ми швидко проведемо зміну юридичної адреси .

Оренда юридичного адреси Шевченківський район

Також допоможемо з іншими супутніми змінами до реєстраційних даних Вашого підприємства. У нашому штаті працюють найкращі адвокати, висококваліфіковані фахівці з права, аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування. Сфера діяльності компанії охоплює підприємства торгового профілю, виробничого спрямування, підприємства, що працюють у сфері будівництва, видавничої справи та інших галузях промисловості. Протягом 1-го дня можемо зареєструвати ФОП по всій Україні. Підберемо систему оподаткування, проконсультуємо за звітністю. Ми легко, швидко та надійно вирішимо Ваші проблеми. Надамо Вам можливість займатися виключно веденням підприємницької діяльності, не відволікаючись на питання реєстрації та боротьбу з бюрократією.

Будьте уважними!

В наш час на ринку послуг з надання в оренду юридичних адрес зустрічається безліч компаній-одноденок. Укладаючи з ними договір на надання юридичної адреси (субаренди, оренди, договір про спільне користування офісу), немає гарантій, що вже наступного дня зв’язок із представниками цієї компанії не буде відсутній. Тим часом до Вашого підприємства можуть виникнути питання з боку фіскальних органів.

Причиною може бути:

  • повернення поштової кореспонденції з позначкою “не вручено адресату”;
  • відсутність по компанії за заявленою адресою або її представниками;
  • адреса масової реєстрації або не існуюча адреса.

Тому слід ретельно перевіряти будь-яку пропозицію про «вигідну співпрацю», цікавитися досвідом, стажем, рекомендаціями, відгуками про компанію тощо. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, vika.ubg@gmail.com веб-сайт: https://www. viktoria-group.com.ua

ДЛЯ САЙТУ СУПЕР 2