Оренда юридичної адреси в Голосіївському районі Оренда юридичної адреси в Голосіївському районі — це найкращий варіант для компанії, яка не потребує власного офісу. Законодавством не визначено такого поняття як «юридична адреса». Існує термін – “адреса місцезнаходження підприємства”. Згідно з Цивільним кодексом, місцезнаходженням юридичної особи є фактичне місце ведення діяльності або розташування офісу, з якого проводиться щоденне управління діяльністю юридичної особи (переважно перебуває керівництво).

Місцезнаходженням юридичної особи може бути:

  1. Місце проживання одного із засновників/директора;
  2. Адреса, Вибір району – це одна з ключових умов успішної роботи Вашого підприємства.

    Оренда юридичної адреси в Голосіївському районі – це зручне розташування:

    Площа – 156,35 кв. км, населення – 205 тис. 300 осіб. Голосіївський район – один із найбільших у столиці. Оренда юридичної адреси у Голосіївському районі – це чудова ідея. Адже його територія починається майже від Хрещатика, і тягнеться до південних та західних кордонів Києва. У Голосіївському районі розташовані станції метрополітену Куренівсько-Червоноармійської та Сирецько-Печерської ліній:

    • «Площа Льва Толстого»
    • «Олімпійська»
    • «Либідська»< /li>
    • «Деміївська»
    • «Голосіївська»
    • «Васильківська»
    • «Виставковий центр»
    • «Іподром»
    • «Теремки»
    • «Видубичі».

    Також у цьому районі знаходяться Центральний автовокзал, автостанції «Південна» та «Видубичі». Тут зосереджено найсильніший промисловий потенціал. Це не дивно, адже район постійно розвивається та оновлюється. Промисловiсть, будiвництво, транспорт. Підприємництво у Голосіївському районі найрозвиненіше у Києві – 34 тисячі суб’єктів підприємницької діяльності. З них 13 тис. фізичних осіб та 21 тис. юридичних осіб.

    Вартість оренди юридичної адреси у Голосіївському районі Києва — 3300,00 грн/рік.

    Поштове обслуговування включено у вартість! Факти з історії Голосіївського району. Вперше інформація про цей район з’являється у грамоті короля Сигізмунда. Тоді хутір Голосіївський належав до володінь Києво-Печерської лаври. У XVII столітті митрополит Петро Могила заснував тут пустель. У XVIII ст. цих землях було закладено великий лісопарк. “Посіяно на голому місці”, – говорили люди. Звідси, за однією з версій, з’явилася назва місцевості.

    Зміна юридичної адреси

    За другою версією назва походить від однойменного хутора, який був відомий дзвінкоголосими птахами, що жили тут. У другій половині XIX століття почалося інтенсивне заселення цього району. Цьому сприяло розширення зв’язків із півднем через Великий Васильківський шлях, який проходив через Деміївку. Оренда юридичної адреси в Голосіївському районі

    Юридична адреса в Голосіївському районі славиться своєю красою.

    Не маловажним є ще те, що Голосіївський район дуже мальовничий. Значну частину району становить Голосіївський національний природний парк. Це один із найбільших внутрішньоміських лісових масивів у Європі. Особливу привабливість лісу надає ланцюг із природних озер. У південній частині Голосіївського району знаходиться лісовий масив Конча-Заспа з великою кількістю озер та заток. Також до Голосіївського району належать території Жуків острів та Острів Водників. А взагалі, Голосієво – район суперечливий. Тут і автентичний музей «Пирогово», і розкішний зелений парк «Феофанія», і містична Лиса гора, і помпезний Національний комплекс «Експоцентр Україна» (раніше ВДНГ), і студмістечка великих вишів, і безліч зелених зон.

    ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

    Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua

    IMG-230