Оренда юридичної адреси в Дніпровському районі Оренда юридичної адреси в Дніпровському районі дуже актуальна на сьогоднішній день. Дніпровський район – один із найбільш продуктивних районів лівого берега. Він є третім районом у місті за чисельністю населення. Зручна транспортна розв’язка, безліч успішних підприємств — те, що приваблює розпочати свій бізнес у цьому районі.

Оренда юридичної адреси у Дніпровському районі — це зручне розташування.

Дніпровський район дуже різноманітний, тут є як промисловість та розваги, так і спальні мікрорайони із зеленими зонами. У Дніпровському районі чудова транспортна розв’язка. Легко можна дістатися центру міста або в інші райони. Через Дніпровський район проходять шість мостів, які з’єднують правий та лівий береги Києва:

  • Міст Метро;
  • Пішохідний міст;
  • Залізничний міст;
  • Русановський міст;
  • Московський міст;
  • Міст ім. Патона.

Знаходиться чотири станції метро:

  • Чернігівська;
  • Гідропарк;
  • Лівобережна;
  • Дарниця.

Також, тут розташовано безліч підприємств, офісів та банків. Ось чому оренда юридичної адреси в цьому районі стає настільки популярною.

Оренда юридичної адреси у Дніпровському районі Києва – 3300,00 грн на рік.

Поштове обслуговування включено у вартість оренди! Оренда юридичної адреси у Дніпровському районі – це велика кількість переваг. Оскільки й інші райони лівого берега — це спальний район. Причому, це одна з найбільш зелених ділянок столиці, з безліччю парків та алей. Підприємства у районі успішно розвиваються, забезпечуючи гідні економічні показники. У свою чергу районна державна адміністрація сприяє створенню комфортного середовища для бізнесу. Це сприяє забезпеченню сталого зростання, стабільного розвитку економіки та соціальної сфери Дніпровського району. Згідно з офіційними даними органів ДФС у Дніпровському районі, на обліку перебувають 48,5 тис. суб’єктів підприємницької діяльності. За багатьма показниками соціально-економічного розвитку, Дніпровський район сьогодні займає високі позиції. Тут успішно розвиваються промислове виробництво, будівельний бізнес та сфера обслуговування. Оренда юридичної адреси в Дніпровському районі

Важливо!

Юридична адреса ─ обов’язкова складова під час реєстрації компанії. Згідно з Податковим кодексом – податковою адресою юридичної особи є місцезнаходження такої юридичної особи, відомості про які містяться у ЄДР. Важливо, щоб фактичне місцезнаходження збігалося із юридичною адресою. Якщо ж компанія не має можливості орендувати свій офіс, тоді варто скористатися послугою оренди юридичної адреси.

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua