Оренда юридичної адреси в Оболонському районі Якщо Ви вирішили зареєструвати підприємство в екологічно сприятливому районі столиці, то оренда юридичної адреси в Оболонському районі — це саме для Вас. Цей район визнаний найчистішим та найзеленішим у Києві. Оболонь – другий за розмірами київський масив. Тут проживає 318,6 тисячі мешканців. У цьому районі розташовано безліч підприємств, торгових центрів, офісів та представництв.

Оренда юридичної адреси в Оболонському районі — це відмінне розміщення:

Оболонський район розташований у північній частині Києва, на правому березі Дніпра. Він займає 110, 2 кв. км. У цьому районі розвинена інфраструктура. Оболонь постійно зростає та оновлюється. Дуже багато Торгових Центрів, шкіл, садків, ВАТ Завод «Маяк» та інші. Останніми роками Оболонський район столиці України став провідним у ринкових перетвореннях. Він посідає перші місця за темпами соціально-економічного розвитку. Приголомшливих результатів досягнуто у розвитку промислового виробництва, підприємництва та будівництва. Стратегія піднесення та розвитку місцевого виробника, підтримки малого та середнього бізнесу забезпечує стабільність економіки та бази бюджетної системи району. Оренда юридичної адреси саме у цьому районі, вигідна та надійна.

Оренда юридичної адреси в Оболонському районі Києва – 3300,00 грн на рік.

Поштове обслуговування включено у вартість оренди! Оболонський район – це зелений куточок Києва. Зелень в Оболонському районі захоплює площу 2, 6 тис. га, що становить 23% загальної площі району. З них 65 га – зелені насадження у Пущі – Водиці. Води біля району займають площу 1,1 тис. га, що становить 10% від загальної площі. Характерною рисою Оболонського району є те, що поряд із щільною забудовою знаходяться території лісових чи лугових насаджень. Ці землі мають виняткове рекреаційне, оздоровче, екологічне значення і потребують охорони та безпеки. ФОТО ОБОЛОНЬ width=

Історія Оболонського району

Як територіальна одиниця, район був утворений 3 березня 1975 р. Він названий на честь столиці сусідньої держави, Білорусії – Мінськ. Згідно з рішенням Київської міської ради від 2001 року, району надали назву — Оболонський і приєднали до його території Пущу-Водицю. 1893 року археологом В. Хвойкою на кордоні Оболонського та Подільського районів було відкрито Кирилівську стоянку. Оболонський район — один із наймолодших. 33,7% від населення району становить молодь 14–35 років, а школярів — близько 10%. Одна із специфічних особливостей Оболоні — «перехресні» назви вулиць: Лугова та Набережно-Лугова, Полярна та Північна, Озерна, Приозерна та Прирічна тощо. Цей район по праву визнаний одним із найкращих як для роботи, так і для проживання. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua

Оренда юридичної адреси в Оболонському районі