Печерськ – це один із найреспектабельніших історичних центрів Києва. З одного боку – це тихі, затишні дворики, з іншого – центр міста, з усіма його привілеями та фантастичним виглядом на всі головні визначні пам’ятки Києва. Печерський район можна охарактеризувати так: культурний, престижний, діловий, зелений, дорогий. Тут зосереджено більшість столичних галерей та театрів. Також, у цьому районі розташовані практично всі найпрестижніші бізнес-центри. Саме тому наша послуга Оренда юридичної адреси Печерський район є такою затребуваною та популярною, актуальність її зростає з кожним днем.

Оренда юридичної адреси Печерський район. Елітне розташування

У Києві багато красивих та елітних районів, але жоден не зрівняється з Печерським. Незважаючи на те, що площа району найменша, у ньому розташовані головні установи країни. Основні з них:

  • Кабінет Міністрів України,
  • Національний банк України,
  • Верховна Рада,
  • Адміністрація Президента України,
  • Генеральна Прокуратура,
  • Палац Спорту та багато інших.

Головні офіси багатьох передових Українських корпорацій та банків також розміщені саме в цьому районі. Так склалося, що вже сама назва «Печерський район» уособлює престиж, дорожнечу та солідність.

Оренда юридичної адреси Печерський район. Ціна

Без прихованих періодичних платежів, з можливістю щорічного продовження, з повним комплексом обслуговування (у тому числі поштового) за унікальними цінами*:

  • Оренда юридичної адреси Печерський район — 2000,00 грн на рік

* Вартість включає: надання договору суборенди на 1 рік та поштового обслуговування на перший квартал. Вартість подальшого поштового обслуговування складає 100 грн./квартал.

Реальні фото наших офісів:

Оренда юридичної адреси Печерський район

Оренда юридичної адреси Печерський район. До уваги

Великою перевагою Печерського району є його місцезнаходження. Він знаходиться у самому центрі Києва. До нього легко та зручно дістатися з будь-якого куточка нашого прекрасного міста. Ми надаємо Вам чудову можливість законно зареєструвати свій бізнес у Печерському районі міста Києва. Уклавши з нами договір суборенди, Ви отримуєте юридичну адресу в елітному офісному центрі. Наші юридичні адреси не внесені контролюючими органами до переліку “адрес масової реєстрації”.

Будьте уважні

У зв’язку з престижністю даного району, багато компаній пропонують послугу оренди юридичних адрес, але проблема полягає в якості. Деякі компанії пропонують фантомні, міфічні офіси. Місцезнаходження яких нікому не відоме. Даних адрес немає на карті Києва, до них не доходить поштова кореспонденція, листоноші не знають де вони знаходяться. Або – постійно закриті офіси. У яких нема кому підтвердити фактичне знаходження компанії та прийняти поштову кореспонденцію. Реєстрація на таких адресах не рекомендується органами контролю.

Оренда юридичної адреси Печерський район. Зверніть увагу< /h4> Ми надаємо можливість зареєструватися в цьому, постійно відкритому та працюючому офісі, в якому завжди знаходиться представник нашої компанії, готовий підтвердити перебування Вашого підприємства за адресою. При необхідності надамо документальні та фактичні докази того, що Ваша компанія зареєстрована за цією адресою. Підтвердимо правоохоронним органам зв’язок із керівництвом Вашого підприємства. Це є величезною перевагою у разі перевірки місцезнаходження контролюючими органами. Наш спеціаліст завжди підтвердить існування та законне перебування Вашої компанії за адресою, вказаною в реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських організацій. А це перша ознака того, що ваше підприємство працює відкрито, законно, з керівництвом є зв’язок. Водночас, місцезнаходження компанії у центральному Печерському районі виділить Вашу компанію серед конкурентів. Адже в цьому районі найвищі ціни на нерухомість. У рейтингу районів Києва він займає лідируючі позиції.

Поштове обслуговування

Також ми надаємо послугу поштового обслуговування. Ми гарантуємо, що Важливі листи не будуть пропущені та не повернуться відправнику. За фактом надходження кореспонденції Ви будете повідомлені протягом 24 годин. Вся кореспонденція регулярно виходить у поштовому відділенні, сортується та передається одержувачу згідно з домовленістю.

Надійність

Для забезпечення надійності нашої співпраці ми суворо обмежуємо кількість договорів на кожну адресу. Таким чином, ми гарантуємо відсутність претензій з боку ДПІ, Податкової міліції та інших контролюючих органів до Вашої компанії у майбутньому.

Супутні послуги

Наша компанія надає послуги реєстрації, перереєстрації, Юридична компанія “ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП” Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 e mail: https://www. viktoria-group.com.ua

супер 6