Будь-якій компанії потрібна юридична адреса, незалежно від її організаційно-правової форми. У цій статті ми детально розповімо про те, що являє собою послуга – Надання в оренду юридичних адрес не масової реєстрації, а також про ризики та правові наслідки при реєстрації компаній на адресах масової реєстрації.

Надання в оренду юридичних адрес не масової реєстрації. Що це таке?

Адреса, яка вказана у всіх установчих документах та реквізитах компанії, є юридичною адресою. Без нього Ви не зможете зареєструвати підприємство. Бажано, щоб юридична адреса збігалася з фактичною. Але, на практиці, часто виникає ситуація, коли виробничі потужності знаходяться в одному місці, а адресу юридичної реєстрації переважно реєструвати в іншому. У цій ситуації єдиний вихід – це покупка адреси у перевіреного власника, який забезпечить поштове обслуговування. Налагоджене взаєморозуміння з податковими органами та якісні поштові послуги захистять Вашу компанію від будь-яких проблем, пов’язаних із юридичною адресою.

Надання в оренду юридичних адрес не масової реєстрації

Відмінністю масової від не масової юридичної адреси

Адреса не масової реєстрації вважається адреса, де зареєстровано менше 40 підприємств. Це велика перевага. Це дозволить компанії не перебувати під пильною увагою податкових органів та банку. З недавніх пір банки теж перевіряють присутність компанії за юридичною адресою. У тому випадку, якщо Ваша компанія зареєстрована за адресою масової реєстрації – вона автоматично потрапляє до списку підприємств із сумнівною репутацією та всі операції, у тому числі реєстрація податкових накладних, будуть під особливим контролем.

Ризики та правові наслідки адреси масової реєстрації

Звичайно ж, державний реєстратор не забороняє реєструвати підприємство за адресою масової реєстрації. Але Вами може зацікавитись, як уже сказано вище, податкова служба та банк, в якому Ви обслуговуєтеся. Адже згідно з чинним законодавством на банк покладено частково функцію та податкового інспектора. У разі відсутності компанії за юридичною адресою співробітниками податкової служби складається акт. І, як наслідок, розірвання договору прийняття звітності в електронному вигляді. В результаті, діяльність підприємства – блокується.

Примітка

Виберіть перевіреного орендодавця з надійною юридичною адресою. Гарантуючим 100% отримання усієї поштової кореспонденції вчасно. І звичайно, намагайтеся вибирати адреси з мінімальною кількістю зареєстрованих компаній. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua

13