Реєстрація компанії з засновником фізичною особою-нерезидентом в Україні З моменту проголошення незалежності України розвиток зовнішньоекономічних зв’язків з іншими країнами світу набув надзвичайно важливого значення. Наша держава неминуче розвивається, незважаючи на труднощі, які тією чи іншою мірою виникають у будь-якій країні. Бізнес-можливостями в Україні цікавляться іноземні інвестори з усього світу, а тому перед ними постає питання, в яких формах можливе ведення підприємницької діяльності в Україні, які особливості оподаткування доходів, які вимоги трудового законодавства та низка інших питань, пов’язаних із підприємницькою діяльністю, серед яких – рреєстрація компанії з засновником фізичною особою нерезидентом. Останнє питання ми розглянемо у статті докладніше.

Реєстрація компанії із засновником фізичною особою-нерезидентом. Правова основа

2 Реєструвати компанію з засновником фізичною особою-нерезидентом раціональніше у формі господарського товариства, ніж приватного підприємства, оскільки вона законодавчо недостатньо врегульована. 3 Найбільш поширеною та законодавчо врегульованою організаційно-правовою формою ведення підприємницької діяльності є товариство з обмеженою відповідальністю (далі – ТОВ). Це оптимальне рішення для тих, хто вирішив відкрити підприємство в Україні, де дозволено створити підприємство зі 100% іноземним капіталом та власником.

Реєстрація компанії із засновником фізичною особою-нерезидентом. Процедура

Реєстрація компанії із засновником фізичною особою-нерезидентом полягає у грамотно проведеній процедурі відповідно до положень українського законодавства. Перелік необхідних реєстрації документів однаковий як резидентів, так нерезидентів, якщо засновниками є фізичні особи. Реєстрація компанії з засновником фізичною особою-нерезидентом Для оформлення документів для реєстрації ТОВ, серед іншого, необхідно надати копію паспорта та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера в Україні засновнику-іноземцю. Для виготовлення ідентифікаційного коду іноземцю слід звернутися до органів Державної фіскальної служби України або доручити це юристу. Якщо фізична особа-нерезидент хоче працювати у своїй фірмі, яку він започаткував в Україні, їй треба буде отримати дозвіл на працевлаштування. Реєстрація компанії із засновником фізичною особою-нерезидентом має багато різноманітних нюансів. Зазвичай своєчасна консультація фахівця набагато дешевша, ніж вирішення проблем, що виникають згодом.

Наші послуги

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» має семирічний досвід співпраці з нерезидентами. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, серед яких:

  • грамотна консультація з Вашого питання;
  • пошук оптимального рішення;
  • підготовка пакета документів для реєстрації компанії;
  • отримання ідентифікаційного коду для іноземця;
  • проходження процедури реєстрації;
  • отримання дозволу на працевлаштування іноземця та інше.

Реєстрація компанії з засновником фізичною особою- нерезидентом з нашою допомогою можлива у стислі терміни і без особистої присутності іноземного громадянина.

Вартість послуги “під ключ” – 1700 грн

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 emailhttps:// www.viktoria-group.com.ua