ЯК НЕ ПОМИЛИТИСЯ З ВИБОРОМ ЮРИДИЧНОЇ АДРЕСИ Кожен підприємець-початківець стикається з питанням вибору місцезнаходження свого підприємства. За даними статистики, половина власників бізнесу реєструє свої компанії на масових адресах. Але чи знають вони про всі наслідки, які можуть бути?

Команда ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП звернула увагу на те, які несподіванки може принести неякісно підібрану адресу:

  • відмова при відкритті рахунку в банку або блокування. Наразі на банки покладено обов’язки інспекторів, тому вони проводять перевірку достовірності поданої адреси реєстрації. У разі фактичної відсутності підприємства за вказаною в єдиному реєстрі адресою, у укладанні договору буде відмовлено.
  • складність взаємодії із державними органами. Тому що вони надсилають всю кореспонденцію, призначену компанії за тією адресою, яка вказана в документах на реєстрацію компанії.
  • проблеми з податковою. Справа в тому, що оборотні компанії регулярно перевіряються співробітниками СУФР (фінансовою поліцією) щодо відсутності за місцем реєстрації. А довідка про відсутність за місцем реєстрації – одна з підстав для розірвання договору на подання звітності в електронному вигляді. Фактично це вже блокування роботи підприємства
  • можливі проблеми контрагентами. Багато компаній при перевірках своїх партнерів звертають увагу на адресу реєстрації. Тому, до вибору юридичної адреси варто поставитися дуже відповідально. ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП надає https://www. viktoria-group.com.ua