Солом’янський район – один із десяти адміністративних районів Києва, розташований на пагорбах правого берега Дніпра в південно-західній частині столиці. На його території розміщено 59 промислових підприємств, а також безліч офісів та представництв найбільших столичних компаній. Також на його території знаходяться транспортні об’єкти: аеропорт (Жуляни) та дві залізничні станції. Загалом, станом на липень 2017 року, в районі зареєстровано 526 709 платників податків, з них юридичних осіб – 320 732. у разі вибору адреси реєстрації компанії. Надання юридичної адреси в Солом’янському районі – це зручне розташування Площа Солом’янського району складає 40.05 км². По сусідству з ним знаходяться Шевченківський, Святошенський та Голосіївський райони. Незважаючи на відносно малу площу, в цьому розміщена велика частина наукового потенціалу міста: 54 науково-дослідні інститути та 6 ВНЗ. Цифри вражають.

Надання юридичної адреси в Солом’янському районі – це внесок у скарбничку розвитку бізнесу в районі

На території зосереджено найбільші у Києві промислові підприємства. Такими є: ПАТ «Більшовик», ВАТ «Мередіан», ТОВ «Росток-ЕЛЕКОМ», науково-промислове ТОВ «Фармакос» та ін. Це бюджетоутворюючі компанії, які підтримують економіку країни та наповнюють скарбницю.

Надання юридичної адреси у Солом’янському районі. Офіс в екологічно чистому районі

Солом’янський район – один із найзеленіших і найкомфортніших у столиці. Тут у кожному дворі є невеликі сквери, що створюють відчуття затишку. Тут розташовані парк імені Островського та Солом’янський лісопарк. Тільки уявіть як приємно ходити тінистими алеями. За даними РДА, в районі знаходяться 13 парків та 71 сквер, а загальна площа зелених насаджень становить 535 га. Крім того, до кінця 2017 року офіційний статус можуть отримати ще сім скверів та один парк. Солом’янський район – відмінне місце як для спокійного та розміреного життя, так і для ведення бізнесу.

< img class="aligncenter wp-image-1827" src="https://www.viktoria-group.com.ua/wp-content/uploads/2017/07/Солом'янський--e1500986067498.jpg" alt="Надання юридичного адреси в Солом'янському районі" width="196" height="99" />

Історія

Як тільки цей район не перейменовували (Жовтневий, Шулявка , Чоколівка, Ленінградський, Залізничний), але пізніше все змінилося, і він знайшов назви Солом’янський. Найбільшою визначною пам’яткою тут є Покровська церква, що на Стадіонній вулиці, яка веде до стадіону залізничників «Локомотив». Церкву збудовано на згадку митрополита Київського та Галицького Платона (Городецького). Він уславився послідовною боротьбою з розкольниками та іншими неправославними течіями. Ця територія є однією з найбагатших історичними подіями нашого міста. Декілька століть Солом’янка вважалася житницею Києва — на берегах Либеді було розташовано безліч млинів, що постачали хлібом зростаюче місто та його околиці. Назва «Солом’янка» виникла через велику кількість у цих місцях жител із солом’яними дахами. Як передмістя Києва вона відома з 1830-х років.