З часом роль податків зі зміною економічних форм господарювання постійно трансформувалася від невід’ємної складової державних доходів інструментом регулювання економіки країни, і навпаки. Податки пройшли тривалу еволюцію від платежів у натуральній формі з безсистемним характером до джерела державних доходів. Сучасна змішана економіка як підтверджує провідну значимість категорії «податки» у системі фінансових відносин, а й висуває нові напрями у розвитку. При розгляді податків як державного інструменту на економіку країни доцільно згадати про ефективність такого впливу. Встановлюючи податкове навантаження на провадження того чи іншого виду діяльності, держава визначає рівень економічного клімату для розвитку суб’єктів господарювання. З одного боку, податковий тиск має бути помірним, а з іншого – податкові надходження мають бути стабільними та досягати рівня, який надавав би можливість державі забезпечити свої витрати. Процес формування податкових надходжень до бюджету має важливе значення для перерозподілу ВВП та функціонування держави як інституту і тому є належним чином організованим та детально регламентованим бюджетним, податковим, цивільно-процесуальним, кримінальним та іншим законодавством. Нормами чинного Податкового кодексу України встановлено, що податком є ​​обов’язковий, безумовний платіж до відповідного бюджету, який стягується з платників податків. Передбачається загальна та спрощена системи оподаткування, які мають свої особливості та переваги. У контексті цього ми поговоримо про те, як відбувається перехід ФОП із загальної на спрощену систему оподаткування.

Перехід ФОП із загальною на спрощену систему оподаткування. Поняття «спрощена система оподаткування». Умови вибору УСН

1 2

Перехід ФОП із загальною на спрощену систему оподаткування. Вибір групи платників податків

  3

Перехід ФОП із загальної на спрощену систему оподаткування. Правова основа. Необхідні дії

4 Перехід ФОП із загальної на спрощену системуВартість виконання послуги під ключ – 500 грн

Наша компанія надає повний спектр послуг пов’язаних з реєстрацією, проведенням змін до установчих документів , наданням юридичних адрес. У нашому штаті працюють найкращі фахівці! ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua