Найбільш широко поширеною та популярною організаційно-правовою формою для малого чи середнього бізнесу в Україні є товариство з обмеженою відповідальністю (далі – ТОВ). Однією із причин популярності ТОВ є те, що засновниками можуть стати будь-які фізичні чи юридичні особи, а також індивідуальні підприємці у кількості не більше ніж 100 осіб. Зміна складу засновників ТОВ такий самий закономірний процес, як і зміна директора чи зміна місцезнаходження юридичної особи. Виникає питання: Як змінити засновників ТОВ? Аналіз положень чинного законодавства дає підстави дійти невтішного висновку, що зміна засновників ТОВ може відбуватися з власної волі засновника чи з причин, незалежних від його волі. Розглянемо підстави, етапи та необхідні документи для зміни засновників ТОВ.

Як поміняти засновників ТОВ? Правова основа

1

Як змінити засновників ТОВ? Підстави для зміни засновників ТОВ

2

Як поміняти засновників ТОВ? Основні етапи зміни засновників ТОВ

Зміна засновників ТОВ

Ми в короткий термін допоможемо Вам з вирішенням питання – < strong>Як поміняти засновників ТОВ? – і:

  • надамо кваліфіковану консультацію;
  • підготуємо повний пакет документів;
  • нотаріально завіримо необхідні документи;
  • пройдемо процедуру державної реєстрації.

У штаті юридичної компанії «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» працюють високоінтелектуальні спеціалісти, які легко допоможуть Вам зі зміною засновників не тільки в ТОВ, а й в інших організаційно-правових формах. Наші юристи дотримуються правил оперативності клієнта. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» < Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua

4