В Україні щорічно відбувається припинення діяльності значної кількості господарських товариств, при цьому зазначені процеси спричиняють неоднозначну реакцію серед представників державних органів, учасників та кредиторів таких суб’єктів господарювання. Ліквідація юридичних осіб – складний процес, у контексті якого ми розглянемо, як відбувається ліквідація ТОВ шляхом зміни власників.

Ліквідація ТОВ шляхом зміни власників. Види ліквідації

1 Ліквідація ТОВ шляхом зміни власників відноситься до добровільного порядку ліквідації юридичної особи і може відбуватися 2 способами: 2

Ліквідація ТОВ шляхом зміни власників. Продаж корпоративних прав

Під ліквідацією ТОВ шляхом зміни власників мається на увазі таке явище як продаж корпоративних прав. Це дуже зручна форма для тих, хто хоче позбавити себе всіх стандартних складнощів процедури ліквідації юридичної особи. Ліквідація ТОВ шляхом зміни власників Продаж корпоративних прав – дуже відповідальний та серйозний крок для власників господарського товариства. Якщо Ви зважилися на цей крок, то необхідно чітко розуміти, що знадобиться:

  • значна бухгалтерська та юридична підготовка;
  • підготовка великої кількості документів про стан ТОВ, кредиторів, рентабельність тощо. ;
  • грамотне оформлення пакета документів при угоді;
  • повідомлення контролюючих органів про зміну власника.

Таким чином, ліквідація ТОВ є фінальною стадією його існування. Ця процедура регламентується чинним законодавством та передбачає підстави для її проведення у добровільному та примусовому порядку за рішенням засновників та компетентних державних органів. Ми розглянули особливості ліквідації ТОВ шляхом зміни власників. Хоча це не зовсім ліквідація. Цей процес має багато своїх нюансів та певних вимог, впоратися з якими Вам допоможуть фахівці юридичної компанії. Успіхів!

Наші послуги

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» має семирічний досвід у наданні послуг з ліквідації юридичних осіб. Ми підготуємо та надамо Вам повний пакет документів, представимо Ваше ТОВ перед покупцями у кращому вигляді, оформимо угоду. Ми допоможемо заощадити Ваш час та надамо необхідний спектр юридичних послуг саме для Вашої ситуації. Індивідуальний підхід та гарантія успіху – складові співпраці з нашою компанією.

Вартість ліквідації ТОВ шляхом зміни власників “під ключ” – 10 000 грн

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП»Київ, вул. Круглоуніверситетська 2/1 Б; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 email: https://www. viktoria-group.com.ua