У цій статті Ви можете ознайомитися з послугою Продаж готових ТОВ з ПДВ та оборотами. На сьогоднішній день, купівля ТОВ з реальними оборотами вважається більш вигідним рішенням, ніж створення фірми з нуля. А також за різних угод або участі у тендерах, перевагу мають компанії з історією, а не новостворені. Тому купити готову ТОВ з ПДВ із оборотами буде найкращий варіант.

Перевага купівлі готових ТОВ з ПДВ та оборотами:

  • ТОВ пройшло реєстрацію за потрібними правилами.
  • ТОВ займалося або займається певною діяльністю.
  • Якщо ТОВ вже з великими оборотами, то цьому суспільству простіше виграти тендер. Отримати кредит у банку, збільшення оборотних коштів чи збільшення кредитної лінії. Залучити інвестиції в Україні та за кордоном.
  • Не потрібно реєструватися платником ПДВ.
  • Не потрібно заробляти довіру до цього ТОВ, достатньо робити все, щоб його не втратити.
  • < li>Швидка перереєстрація.

Купити готову фірму – фактично придбати діючу або працюючу раніше на ринку компанію. Такі організації оцінюються дорожче. Саме купівля фірми з оборотами та історією найчастіше є єдиним виходом з різних ситуацій. Готове ТОВ з оборотами та історією, викликає довіру у контрагентів і відкриває перед юридичною особою чудові перспективи розвитку бізнесу:

  • Швидкий старт своєї справи – купити таке ТОВ, значить, позбавити себе від усіх складнощів, пов’язаних із реєстрацією фірми.
  • Допуск до тендерів та аукціонів – компанії з репутацією та оборотними коштами, без проблем беруть участь у конкурсних підрядах та торгах.
  • Відновлення діяльності – якщо ви колись успішно займалися бізнесом і хочете знову його почати, покупка ТОВ чудово в цьому допоможе. їм кошти на розвиток, обладнання та ін.

Оскільки купівля та продаж ТОВ з ПДВ з оборотами та історією з’явилася в Україні порівняно недавно, ринок поки що далекий від ідеального. Підприємця, який хоче придбати готову компанію самостійно, чекає на багато труднощів. Від покупки компанії з боргами до ризику стати учасником шахрайських процесів. Щоб такого не сталося, пропонуємо вам звертатися за допомогою до професіоналів.

Вартість готових ТОВ з ПДВ з оборотами в нашій компанії складає 10 000 грн.

Терміни виконання перереєстрації – 1 день!!! Вибираючи послуги нашої компанії, Ви гарантуєте для себе покупку надійного ТОВ та захист від шахраїв. Наші співробітники ретельно аналізують ТОВ перед продажем/покупкою, перевіряють установчі документи, відомості в ЄДР, реєстрах ДФС та багато іншого. Ви отримаєте базовий реєстраційний пакет документів. веб-сайт: https://www.viktoria-group.com.ua