Реєстрація ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі Реєстрація ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі – це зручне розміщення Вашої компанії, а також гарний старт у бізнесі. За допомогою цієї статті Ви можете ознайомитися з усіма нюансами реєстрації ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі. Реєстрація ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі – це створення та реєстрація в ЄДР ТОВ, одразу з юридичною адресою у потрібному Вам районі – Печерському. Алгоритм реєстрації та необхідні для цього документи. Реєстрація ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі повинна проводитись відповідно до ЗУ «Про ТОВ та ТДВ», а також ЗУ «Про держ. реєстрацію юр. осіб, фіз. осіб-підприємців та громадських об’єднань». Згідно з цими законодавчими актами, реєстрація ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі повинна проводитись як реєстрація юр. особи, одночасно із зазначенням юр. адреси у Печерському районі. Алгоритм реєстрації ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі складається з таких дій:

  1. Підготовка всіх необхідних документів для реєстрації.
  2. Подання документів держ. реєстратору.
  3. Проведення держ. реєстратором реєстраційних дій.
  4. Отримання документів за підсумками реєстрації.
  5. Виготовлення печаток та відкриття рахунків у банку (за бажанням засновників).
  6. Постачання на облік до органів ДФС .
  7. Укладання договору оренди/суборенди юридичної адреси в Печерському районі.

Також важливим є те, що реєстрації ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі, необхідно подати держ. реєстратору реєстраційний пакет документів. До реєстраційного пакету документів відносять:

  1. Заява про держ. реєстрації ТОВ (за формою затвердженої законодавством).
  2. Статут ТОВ.
  3. Протокол загальних зборів засновників (на яких було прийнято рішення про створення та реєстрацію ТОВ).
  4. Довіреність (якщо документи подаватимуться представником).

За підсумками держ. реєстрації ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі Ви отримуєте:

  • Виписку з ЄДР.
  • Довідку з управління статистики.
  • Опис з унікальним номером, за яким можна побачити скан копії документів підприємства, на сайті Мін’юсту.
  • Наказ про призначення Директора.
  • Договір суборенди
  • Друк
  • Витяг з реєстру платників ПДВ або платників єдиного податку (за бажанням Клієнта)

Вартість реєстрації ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі.

Вартість реєстрації ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі, за допомогою послуг нашої компанії становить – 3200 грн. Якщо розділити за категоріями, то сплата провадиться за такі дії:

  1. Наші послуги з реєстрації ТОВ – 1200 грн.
  2. Оренда юридичної адреси – 2000 грн.

За реєстрацію ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі < strong>адміністративний збір та держ. мито не стягується!!!

Терміни проведення реєстрації ТОВ з юридичною адресою у Печерському районі.

Розгляд документів, поданих державному реєстратору, проходить протягом 24 годин, з моменту подання . Якщо немає причин відмови у реєстрації чи призупинення розгляду, держ. реєстратор зобов’язаний здійснити дії у строк. Договір оренди/субаренди, з нашого боку, укладається в той же день, що й реєстрація компанії. Отже, повний пакет документів буде готовий протягом 1-2 днів.

Чому ТОВ необхідно реєструвати саме у Печерському районі?

Печерський район – це один із найреспектабельніших та історичних районів Києва. З одного боку – це тихі дворики, з іншого – центр міста, з усіма його привілеями та пам’ятками. Тут знаходиться наш офіс. Це Царський будинок 1914 року споруди, розташований в Урядовому кварталі. Пам’ятка архітектури. Реєстрація ТОВ з юридичною адресою в Печерському районі У Печерському районі розташовані головні установи країни, а саме:

  • Кабінет Міністрів України:
  • Національний банк України;
  • Верховна Рада України;
  • Адміністрація Президента України;
  • Генеральна Прокуратура;
  • Палац Спорту та багато інших. /li>

Про нас

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» працює з 2011 року. За сім років роботи на всеукраїнському ринку компанія набула репутації надійного партнера. Ми здобули довіру тисяч клієнтів. У нашому штаті працюють досвідчені юристи, яких вирізняє досконале знання законодавства та високий рівень інтелекту. Нам довіряють юридичний супровід як українських, так і зарубіжних компаній.

ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 веб-сайт: https://www. viktoria-group.com.ua