Тут ми опишемо порядок подання та підготовки документів, а також розкриємо деякі нюанси, які можуть виникнути при такій дії як Реєстрація ТОВ із засновником юр особою нерезидентом (засновником української компанії є юридична особа, зареєстрована та чинна на території іншого держави).

ЦІНА ПОСЛУГИ ПІД КЛЮЧРеєстрація ТОВ із засновником юр особою нерезидентом, необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг для державної реєстрації ТОВ та внесення його до Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських організацій.

Реєстрація ТОВ із засновником юр особою нерезидентом. Подання документів.

Для реєстрації необхідно подати чітко встановлений перелік документів. Звичайний перелік документів для реєстрації ТОВ складається з наступних документів:

  • Заповненої реєстраційної картки (заяви) для реєстрації ТОВ Форма 1;
  • Заяви про реєстрацію платника ПДВ, Форма № 1-ПДВ або заява про перехід на спрощену систему оподаткування для тих, хто планує вести діяльність на підставі цих систем оподаткування;
  • Протокол зборів засновників ТОВ, що реєструється, в якому зазначаються основні дані ТОВ, такі, як назва, місцезнаходження ТОВ, види діяльності підприємства відповідно до КВЕД, засновники, керівництво та відповідальний за державну реєстрацію ТОВ.
  • Статут ТОВ, якщо було прийнято рішення провадження діяльності ТОВ на підставі власного статутного документа, а не на підставі модельного статуту. Якщо ні, то в такому випадку, відповідна відмітка має бути зазначена у реєстраційній картці;
  • Переклад українською мовою довіреності від компанії – засновника, який уповноважує певну людину на представлення інтересів компанії, як засновника ТОВ в Україні. Цей переклад повинен містити копію оригіналу довіреності, на якому повинен бути проставлений апостиль, що підтверджує законність цього документа, переклад довіреності та переклад апостилю. Переклад має бути пошитий і завірений нотаріально. Обов’язковим елементом має бути зазначення даних та підпису перекладача;
  • Нотаріальну довіреність або її нотаріальну копію, від законного представника компанії – засновника на ім’я того, хто подає документи для державної реєстрації майбутнього ТОВ до органів державної реєстрації. Якщо представник компанії – засновника не подає документи особисто, і вирішив звернутися за допомогою до третіх осіб – кваліфікованих спеціалістів;
  • Документи, що підтверджують особу особи, яка подає документи для державної реєстрації.

Реєстрація ТОВ із засновником юр особою нерезидентом. Проведення дії.

Адміністратор при отриманні документів зобов’язаний видати опис прийнятих документів. Опис видається у двох примірниках. На ній має бути зазначена назва ТОВ, що реєструється, повний перелік прийнятих документів, ПІБ та підпис адміністратора який прийняв документи. У верхньому правому кутку опису вказано спеціальний код реєстраційної справи. По ньому можна самостійно простежити за результатами реєстраційних дій, а також, при вдалій реєстрації, завантажити виписку та переглянути статут. Один примірник заявник залишає у себе, другий підписує та повертає адміністратору. Відповідно до законодавства України, реєстраційні дії мають бути здійснені протягом 24 годин із моменту подання документів для реєстрації. Протягом 48 годин формується виписка з ЄДР.

Реєстрація ТОВ із засновником юр особою нерезидентом. Додаткова інформація

Варто задуматися про адресу реєстрації підприємства. Ви можете зареєструвати компанію за пропискою засновника або директора, а також за фактичним місцезнаходження компанії. Якщо ж Ви бажаєте придбати якісна юридична адреса, то радимо звертатися тільки до професіоналам. професіоналам.