Іноземцям, які приїхали до чужої країни як туристи чи представники бізнесу, доводиться дуже складно. Складність проявляється у мовному бар’єрі, культурних особливостях та незнанні місцевості. Для того, щоб прибрати ці складності, необхідно звернутися до компанії, що надає послуги перекладача для іноземців.

Що такий супровід іноземців?

Коли перекладач займається супроводом іноземців (як туристів або представників бізнесу), він – спеціаліст, який нерідко виконує роль компаньйона, який надає різну допомогу (при бронюванні номера) у готелі, замовлення столика в місцях громадського харчування, при виборі місць громадського харчування або розваги, крім того, у питаннях, пов’язаних зі здоров’ям, підказує правила етикету, властивого тим чи іншим країнам тощо). У супроводі різних груп іноземців найбільш відповідальним є супровід та переклади представників бізнесу під час ділових зустрічей, під час укладання різних угод (договорів, контрактів тощо) та спілкування з бізнес-партнерами. Грамотний перекладач повинен уловлювати та вчасно підкоригувати (пояснити) деякі нерозуміння, які можуть виникнути у іноземця у зв’язку з мовними бар’єрами та різницею менталітетів. І в той же час він повинен забезпечити своєму клієнту успішне досягнення його поставленої мети.

Подробиці про надання послуги перекладача для іноземців.

Спеціалісти, які надаються нашою компанією – професіонали своєї справи. Наша компанія пропонує послуги як письмових, так і усних перекладів високої якості. Крім висококласного синхронного перекладу, у нас можна підібрати відповідний супровід іноземців, у тому числі тих, хто приїхав для розвитку бізнесу, отримати допомогу при страхуванні, оформленні паспортів та замовленні авіаквитків, готелів і т.д. Для того, щоб ми могли розробити найбільш оптимальний маршрут та програму, що дозволяє провести час цікаво, підготувалися до зустрічі якнайкраще, Ви можете повідомити про свої плани заздалегідь. Повідомивши нам про свої плани та уподобання заздалегідь, Ви можете бути впевненим у тому, що ваш час, нерви та кошти будуть заощаджені. Початком супроводу іноземців є зустріч в аеропорту та проведення до готелю, а також допомога при вселенні. Перекладач не залишить замовника під час поїздок по місту, підкаже, як знайти відповідний ресторан, місце зустрічі з партнерами або ж місце, де проходить конференція, як краще туди дістатися і т.д. Для туристів, які бажають отримати більше інформації про місто, чудовим варіантом є гід перекладач, наданий нашою компанією, який розповість про багату історію міста, покаже та розповість про пам’ятки, присвятить особливо культури та побуту.

Найняти перекладача для іноземця в країні, в яку він прибув краще, ніж привозити його з собою.

Даний факт обумовлюється тим, що крім знання мови, що супроводжуватиме знадобляться достовірні та актуальні відомості про місцевості, маршрути пересування, пам’ятки, найкращі місця для проведення вільного часу, культурні особливості. Співробітники нашої компанії мають великі знання щодо різних сфер бізнесу, а також багатий досвід, який дозволяє розбиратися в тонкощах переговорів, а також досягати коректного розуміння обговорюваних питань обома сторонами. Крім того, перекладачі можуть здійснити письмовий переклад необхідної документації: довідок та свідоцтв, пакета документів для візи, паспортів та, звичайно, договорів та текстів вузького спрямування.

Вартість нашого надання послуг перекладача для іноземців складає 400 грн/год. Вона залежить від складності перекладу, вимог до перекладу, мови перекладу термінів виконання тощо.

За бажанням замовника та за окрему плату, документи можуть бути завірені нотаріально. ЗАВЖДИ ВАМ РАДИ!

< strong>Юридична компанія «ВІКТОРІЯ ЮРБІЗНЕС ГРУП» Київ, вул. Круглоуніверситетська 7; тел. (044) 361-34-63, (067) 549-57-10 e-mail: https:// www.viktoria-group.com.ua