При реєстрації компанії, потрібно відразу вказувати юридичну адресу підприємства. А правильніше сказати – адресу місцезнаходження. Ви повинні мати офіс, у якому відбуватиметься діяльність компанії. Якщо у Вас немає можливості придбати офіс, або діяльність не дозволяє знаходитися весь час в одному приміщенні, можна скористатися послугою – Оренда адреси для реєстрації компанії. Оренда адреси для реєстрації компанії – це місцезнаходження в престижних районах за мінімальною ціною Знайти та орендувати надійну юридичну адресу, причому у центральному районі, досить складне завдання. Зверніть увагу, що зареєструвавши свою компанію у житловому приміщенні, Ви порушите закон та гарантовано отримаєте масу скарг від сусідів та перевірок контролюючих органів. При виборі адреси варто спиратися на розташування приміщення, ціну та клієнтів, яких хочете залучити. Усі ці компоненти пов’язані між собою. Більшість розвинених та успішних підприємств орендують чи купують офіси у центральних районах міста, так можна залучити більше клієнтів. Хоча ціна тут набагато вища, ніж в інших менш елітних районах. Але якщо Ви молода компанія і не маєте історії, а тільки-но починаєте підніматися на ноги, найкраще знайти приміщення в тихішому районі з меншою вартістю і зайнятися саморекламою, спальні райони – це те що потрібно. Виявіть себе в кращому світлі і Вашу роботу гідно оцінять, про Вас почнуть говорити. І в майбутньому зможете переселитися в респектабельніше місце.

Наша компанія пропонує юридичні адреси в центральних районах за мінімальною ціною. Потове та секретарське обслуговування включено. Постійна присутність дома юриста. Гарантоване підтвердження під час перевірки.

Оренда адреси для реєстрації компанії

Оренда адреси для реєстрації компанії. Інформація, необхідна для укладання договору

  • Назва та код ЄДР підприємства;
  • Банківські реквізити підприємства;

Оренда адреси для реєстрації компанії. Документи, які Ви отримуєте:

    < li>Акт приймання-передачі приміщення;
  • Договір оренди приміщення;

Як обрати юридичну адресу?

Ретельно проговоріть з орендодавцем всі нюанси щодо приміщення, огляньте офіс , перед підписанням договору оренди уважно прочитайте його. Зверніть увагу на деталі, написані в договорі почерком. Перевірте наявність поштового обслуговування. Місце адреси має бути доступним для клієнтів та інших відвідувачів (наприклад, податкова). Важливо також обумовити суму оплати, бажано у безготівковій формі. Оплата є підтвердженням договірних відносин між вами та орендодавцем.

Юридична та фактична адреса. Різниця.

Юридична адреса – адреса, яка вказана у всіх документах підприємства та в реєстрі. Фактична адреса, як зрозуміло з назви ─ фактичне місце перебування підприємства. Бажано щоб адреси збігалися, інакше під час перевірки, наприклад, тієї ж податкової вони природно вирушать за тією адресою, яка прописана в ЄДР, і побачать порожнечу замість дієвого підприємства. Щоб убезпечити себе від неприємностей, можна подати до ДПІ форму 20-ОПП, в якій вказати додаткові офіси компанії (так звані відокремлені підрозділи компанії).

< img class="aligncenter wp-image-1253" src="https://www.viktoria-group.com.ua/wp-content/uploads/2016/03/Шевч.jpg" alt="Оренда адреси для реєстрації компанії " width="197" height="98" />