Одна з ключових умов успішної роботи підприємства, це вдало підібрана юридична адреса. Надання юридичної адреси в Бориспільському районі є однією із затребуваних серед усіх наших послуг. У цій статті нам хотілося б розповісти, що таке юридичну адресу, описати район, в якому він буде знаходитись і нашу послугу, щодо надання юридичної адреси в Бориспільському районі. Що таке юридична адреса? Дуже багато хто не знає, що в законодавстві України не існує такого терміну як «Юридична адреса». У ньому існує такий термін як «Адреса місцезнаходження підприємства». Адреса місцезнаходження підприємства (згідно з ГКУ) – це фактичне місце ведення діяльності або розташування офісу, з якого проводиться щоденне управління діяльністю юридичної особи та здійснення управління та обліку. Але зараз усі звикли говорити юридичну адресу, хоча згідно з даними, зазначеними вище, такого терміну не існує. Простими словами, Юридична адреса – це місце, де зареєстровано та веде свою діяльність юридична особа. Надання юридичної адреси в Бориспільському районі як одна з наших найкращих послуг. Одне з наших головних правил — це надання якісних послуг. Вибираючи саме наші послуги з надання юридичної адреси у Бориспільському районі, ви забезпечуєте себе якістю та надійністю вашого юр. адреси. Ми надамо вам юридичні адреси, де все буде на законних підставах.   Юридична адреса у бориспільському районі не є адресою масової реєстрації. Кількість зареєстрованих за вказаною адресою компаній суворо контролюється для забезпечення Клієнта якісною безпроблемною адресою. Також не маловажливими для будь-якої компанії є питання з кореспонденцією. Наші юридичні адреси у Бориспільському районі завжди забезпечені якісним поштовим обслуговуванням. Ваші листи та посилки не будуть втраченими або пошкодженими; а також, що дуже важливо – не повернуться назад до відправника. За рахунок зручного розташування Ваші партнери, клієнти та кур’єри з легкістю зможуть знайти надану нами юридичну адресу. А також тому, що на вулицях цього району дуже багато вказівників із назвами вулиць. Вартість наших послуг з надання юридичної адреси у Бориспільському районі складає 4000 грн/рік. Вибравши юридичну адресу, надану саме нами, у Вас не виникне жодних проблем. Цікаві факти про Бориспільський район.

  • Бориспільський район є частиною Київської області. Його сусідніми районами є: Кагарлицький, Обухівський, Миронівський, Києво-Святошинський, Баришівський, Переяслав-Хмельницький.
  • Бориспільський район було засновано 1923 року. Наразі в ньому 43 населені пункти.
  • Бориспільський район розташований на площі близько 146 тис. кв. м. та проживає в ньому 53 тис. 485 осіб.
  • Національний склад населення у відсотках: українці – 95,2; російські – 3,8; білоруси – 0,3; молдавани – 0,1.
  • Бориспільський район дуже багатий на історичні пам’ятки української культури. На його території дуже багато пам’ятників, курганів та різних музеїв.